15.5 C
Pristina
Friday, May 24, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Sociale

Sistemoje jetën tënde 2

Nga: dr. Tarik Suvejdan Sistemoje jetën tënde 2 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde Nga: dok. Tarik Suejden (pjesa e dytë) 6. Cilat janë ato punë që kur i...

Teknika e leximit të shpejtë dhe produktiv PSQ5R

Teknika e leximit të shpejtë dhe produktiv PSQ5R Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit. Desha të paraqes një subjekt, i cili rrallë është ekspozuar...

Sistemoje jetën tënde 3

Sistemoje jetën tënde 3 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde Nga: dok. Tarik Suejden (pjesa e tretë) 16. Kur kanë qenë momentet më të bukura të jetës tënde?...

Sistemoje jetën tënde 4

Nga: dok. Tarik Suejden Sistemoje jetën tënde 4 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde (pjesa e katërt) Aspekti praktik: Hyrje në pyetjet e karakterit praktik: Pasi fola mbi aspektin...

Sistemoje jetën tënde 5

Nga: Nga: dok. Tarik Suejden Sistemoje jetën tënde 5 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde (pjesa e pestë) 31. Si ta zhvilloj shëndetin dhe fizikun tim? Koment: Folëm për aspektin...

50 hapa për ta kuptuar dhe mbështetur një viktimë përdhunimi

Nga: Dr Muhamed El-mehdij 50 hapa për ta kuptuar dhe mbështetur një viktimë përdhunimi Viktima e përdhunimit është e ekspozuar ndaj përballjes së dhunshme me një...

Psikologjia e veshjes

Nga: ardhmerionline Psikologjia e veshjes I ftuar: Jusuf Muhamed Abdullah Profesor në universitetin e Katarit.  Prof. Xhasim El-Mutava: ”Paqja e Zotit qoftë mbi ju! Ju urojmë mirëseardhjen në...

Shans për tu vetëmbrojtur nga sëmundjet psikike

Nga: Dr Amr Ebu Halil Shans për tu vetëmbrojtur nga sëmundjet psikike Psikika e njeriut është si puna e makinës, e cila ka nevojë për shërbime...

Virusi i historive seksuale

Nga: Alaudin Mikdad Virusi i historive seksuale Shumë faqe internet me natyrë seksuale, gëlojnë nga një valë e furishme historish seksuale, të cilat kapërcejnë çdo kufi,...

Duaje jetimin

Duaje jetimin Bëji hije mbi kokë kujt babai i vdiq! Ma laj dhe gjembin nga këmba mi hiq!   E di pse po thehet i ziu jetim? Se druri...

Të fundit