15.5 C
Pristina
Friday, May 24, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Sociale

Shtëpitë e shpërbëra

Nga: ardhmeriaonline Shtëpitë e shpërbëra I ftuar i emisionit: Fehmi Huvejdij Studiues, mendimtar dhe shkrimtar islam Data e emisionit: 12/05/2000 Prof. Xhasim El-Mutava: “Esselamu alejkum! Ju urojmë mirëseardhjen në...

Si e gjeta lumturinë!

Nga: Nga: Amina Emetullah Si e gjeta lumturinë! Udhëtimi i një motre gjermane drejt Islamit   Jam lindur në vitin 1969 dhe jam rritur në Hanover, një qytet...

Si duhet te sillesh me nje person nevrik/ gjaknxehte (femer a mashkull)???

Si duhet te sillesh me nje person nevrik/ gjaknxehte (femer a mashkull)??? Pershendetje! Nje problematike qe shqeteson shume njerez eshte prania e personave shume...

Gjendja psikologjike e fëmijës që nuk i njeh prindërit e tij

Nga: Dr. Muhamed El-mehdij Gjendja psikologjike e fëmijës që nuk i njeh prindërit e tij Për shkak të ndryshimeve të shumta morale dhe sociale vitet e...

Zekerija a.s dhe pamundësia për të lindur

Nga: Xhasim Mutava Zekerija a.s dhe pamundësia për të lindur Hyrje   Pamundësia për të lindur fëmijë, që prek njërin nga dy bashkëshortët, është nga caktimi i...

Për një jetë më të bukur

Nga: Dr Ibrahim Elfekij Për një jetë më të bukur Jetoje çdo moment si të ishte momenti i fundit i jetës tënde! Jeto me besim, jeto me...

Paqja e brendshme dhe ekuilibri në jetën e përditshme

Nga: Remez Sasson Paqja e brendshme dhe ekuilibri në jetën e përditshme   Paqja e brendshme dhe ekuilibri kanë një rëndëdësi të veçantë në jetën e çdo...

Më nxirrni nga këmisha e babait

Nga: Dr. Selman Aude Më nxirrni nga këmisha e babait   Plot energji dhe bindje, më foli për transformimin e tij nga shkolla ku kishte kaluar vitin...

Babai model

Nga: Amer Halid Babai model Me qëllim që babai të kryejë rolin e tij si prind, kërkohen prej tij tre gjëra: E para të jetë prind...

Sa të rrezikuar janë fëmijët tanë nga interneti

Nga: Ajni Blloshmi Sa të rrezikuar janë fëmijët tanë nga interneti Një studim i kryer nga World Vision së fundmi, jep të dhëna problematike në lidhje...

Të fundit