9.4 C
Pristina
Tuesday, September 20, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Blog

Munafikët e rinjë – Shkrim nga Muhammed Husejn Ja’kub

Falënderimet i takojnë Allahut të Madhëruar kurse përshëndetjet qofshin mbi Muhammedin alejhi selam,familjen, shokët dhe të gjithë pasuesit e tij! Befasisht, një adoleshent e pyet...

Ja pse Allahu nuk na ndihmon kundër tyre? – Shkrim nga Muhamed el Arifi

Mos u dëshpro, All-llahu është me ne Ka kohë që nuk e kam parë duke qeshur. Ndonjëherë buzëqeshet, por dëshpërimi dhe mërzia gjithmonë janë të...

Suedi: nëna nga Maqedonia, rrëfim për fëmijën “e rrëmbyer” nga shteti

Fenomeni tronditës “bazuar në ligj”: kë targeton gjithnjë? Nga Nada Dosti Shumica e tyre janë muslimanë, mijëra familje me origjinë të huaj dhe afërsisht 18,000 fëmijë...

TËRMETET – SHKAQET DHE MËSIMET

TËRMETET – SHKAQET DHE MËSIMET Fatkeqësitë sigurisht se do të duhej të na ndalnin për të menduar gjatë rreth tyre. nuk kanë si të...

Përhapja e krishterimit me shpatë

Papa, në ligjëratën e tij, citoi perandorin bizantin, Manuel-in II, i cili, duke iu drejtuar personit me të cilin pretendohet se dialogonte- bashkëbisedonte, tha:...

Botë e një larmie të çuditshme

Një nga problemet, me të cilat karakterizohet mënyra se si njerëzit mendojnë dhe vlerësojnë të tjerët, idetë dhe qëndrimet e tyre, është pikërisht prirja...

ANTITURQIZMI NDER SHQIPTARE

ANTITURQIZMI NDER SHQIPTARE ... Antiturqizmi sado të mbështetet me propagandë nuk maskon dot armiqësinë serbo-ruse ndaj shqiptarëve, as e përligj rusofilinë e serbofilinë midis shqiptarëve....

Skocezi që pranoi Islamin thotë se ishte e frikshme të lexohej Kurani

Kjo është historia e një muslimani skocez, që është marrë nga e TheIndependent: Për mua, gjithçka filloi kur për herë të parë dëgjova thirrjen e ezanit...

“Babi, a mund të marrim një banane?”

Vajza e vogël i tha të atit: – Babi, a mund të marrim një banane? Babai kokulur ia ktheu: – Bija ime, nëse në fund...

KUR SHTËPITË BËHEN KOPSHTE TË XHENETIT NË TOKË!!

Nëse gruaja gjithmonë e rikujton, se burri i saj ia mundësoi ta ndjen lumturinë më të madhe të jetës së saj, atëherë kur ai...

Të fundit