13.5 C
Pristina
Friday, September 30, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Opinone

Në mes fesë dhe kombit – Nga Justinian Topulli

Materiali i mëposhtëm është një sprovë rreth qasjes sonë si muslimanë shqiptarë, ndaj fesë dhe kombit. Feja dhe kombi është një temë që...

Myftiu Tërnava: “Mbështesim kërkesat e mësimdhënësve, por greva duhet të ndërpritet”

Të nderuar e të çmuar mësimdhënës, të nderuar shërbyes civilë,Ju të respektuar udhëheqës sindikal e qeveritarë,Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës!Me vëmendje kam...

Dhimbja – Justinian Topulli

Nuk ka njeri në këtë botë që të mos e provojë ndjenjën e dhimbjes, klithmën e shpirtit dhe vajtimin e zemrës, ajo është...

𝐕𝐚𝐳𝐡𝐝𝐢𝐦ë𝐬𝐢𝐚 𝐞 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐣𝐚𝐯𝐞 – Nga Justinian Topulli

Shumë njerëz, nën ndikimin e pikëpamjeve të ndryshme mbi jetën, e shohin këtë të fundit me stacione përfundimtare, pas së cilave nuk ndryshon...

Solidariteti okult gylenist – Justinian Topulli

Një fjalë e urtë thotë: tjetrin edhe inat po ta kesh hakun mos ja ha, dhe kjo në thelb është një parim drejtësie...

𝐈𝐝𝐞𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭ë𝐭 𝐞 𝐦𝐨𝐡𝐮𝐚𝐫 – Justinian Topulli

Në epokën ku dominon mashtrimi dhe qëllimi justifikon mjetin, është e vështirë të gjesh njerëz idealistë e të sinqertë, madje edhe kur ka...

Flirti publik mes dy gjinive nëpërmjet likeve dhe zemrave & Luftat e reja – Bekir Halimi

Flirti publik mes dy gjinive nëpërmjet likeve dhe zemrave është fillimi i humbjes së turpit, i cili mund të sjell pasoja shumë të rrezikshme...

Raporti Evropian i Islamofobisë tërheq vëmendjen mbi rrezikun e institucionalizimit të antiislamizmit

Me opinionin publik është ndarë Raporti Evropian i Islamofobisë 2021, ku janë përpiluar veprimet raciste antiislame në 27 vende të Evropës Raporti Evropian i Islamofobisë...

Më falni o popull! – Justinian Topulli

A keni dëgjuar ndonjë nga ish kriminelët e komunizmit të ketë thënë më pas: "Më falni o popull, për krimet që kam bërë ndaj...

Përsiatje e një dite shtatori – Nga hoxhë Bekir Halimi

1- Flirti publik mes dy gjinive nëpërmjet likeve dhe zemrave është fillimi i humbjes së turpit, i cili mund të sjell pasoja shumë të...

Të fundit