21.5 C
Pristina
E enjte, 24 Qershor, 2021
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Ekonomi Islame

T’i kuptojmë Kriptovalutat dhe mënyrën sesi ligji islam krijon rregulla dhe vendime – Joe Bradford

Duket se ka shumë zhurmë këto ditë për Bitcoin-in dhe kriptovalutat pasi ato tërheqin vëmendjen në qarqet me shumicë muslimane dhe në vendet në...

A mos aksidentalisht po mbështesni organizata jofitimprurëse dhe bamirëse të korruptuara?

A mos aksidentalisht po mbështesni organizata jofitimprurëse dhe bamirëse të korruptuara? - Ahmed Shaikh Në SHBA, një grua muslimane, Movita Johnson - Harrell që kishte...

NJË RREGULL I MREKULLUESHËM QË KËRKON BURRA E BESIMTARË TË RRALLË

Thotë Allahu i Madhëruar: “Pranoje atë që të falin, urdhëro për mirësi dhe rri larg të paditurve!” El Ea’raf 199. Shpjegimi i ajetit Ky ajet përmbledh...

FMN rishikon rritjen ekonomike saudite në 2,1 për qind për vitin 2021

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) rishikoi parashikimin e rritjes ekonomike të Arabisë Saudite për vitin 2021 në 2,1 për qind nga 2,9 për qind, transmeton...

A ndikon agjërimi i muajit Ramazan negativisht në shoqëri sikurse pretendojnë disa njerëz?

A ndikon agjërimi i muajit Ramazan negativisht në shoqëri sikurse pretendojnë ateistët?Përgjigja: Ata të cilët pretendojnë se njerëzit kur agjërojnë ulet prodhimi dhe puna...

Sektori i tregtisë elektronike të Turqisë sheh një rritje prej 66% mes pandemisë

Vëllimi i tregtisë elektronike në Turqi është rritur 66 për qind krahasuar me një vit më parë, në 32 miliardë dollarë (226,2 miliardë lira...

Aeroporti i Stambollit për dy vite ka ofruar shërbime për 81 milionë udhëtarë

Aeroporti i Stambollit i cili ka hyrë në funksion dy vite parë, deri më tani ka ofruar shërbime për 81.033.340 udhëtarëStambollAeroporti i Stambollit i...

Ndikimi që ka fjala e teuhidit në çastet e vdekjes

Dëshmia se nuk ka të adhuruar tjetër me të drejtë veç Allahut (la ilahe il Allah) në çastin e vdekjes ka një ndikim të...

Erdogan: Ideja e një Megabanke Islamike mund të realizohet

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se ideja e një Megabanke Islamike mund të realizohet për të përmbushur nevojat e likuiditetit të institucioneve financiare Islamike...

Turqia eksporton kajsi të thata në 105 vende

Turqia eksportoi 65.620 tonë kajsi të thata, të prodhuara në provincën lindore Malatya, në 105 vende në tetë muajt e fundit, transmeton Anadolu Agency...

Të fundit