15.8 C
Pristina
Friday, October 22, 2021
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Produktivitet

7 këshilla të fuqishme për të shmangur zemërimin

Një burrë erdhi te Profeti (paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të) dhe i kërkoi atij (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi...

Lumturia e besimtarit

Ubejdullah ibnu Muhsin transmeton nga i dërguari i Allahut, se ai ka thënë: “Kush gdhin i qetë në vatrën e tij,i shëndoshë në trup dhe...

Allahu i do të mirën robit të Tij besimtar edhe kur e sprovon me fatkeqësi

Ebu Hurejra ka thënë: I Dërguari i Allahut ka thënë: “Atij personi që Allahu i do të mirën, e sprovon me  fatkeqësi”. Shpjegimi i hadithit: Durimi...

Kjo botë i takon optimistëve

Gëzimi është fuqi..Optimizmi është trimëri..Shpresa është rezistencë.. Për të pasur "shpresë" ju duhet të rezistoni përballë një mijë zhgënjimeve. Për të pasur "optimizëm" ju duhet të...

Çka nevojitet përveç motivimit për t’i arritur qëllimet?

Kur vendosim synime të reja, zakonisht jemi të mbushur me motivim. Në fillim, ndihemi sikur mund të arrijmë çdo gjë. Ne nuk kemi frikë...

Informacion për prindërit që kujdesen për fëmijët në kushte izolimi për shkak të situatës së pandemisë

Familjet në të gjithë botën po përpiqen që ti përshtaten ndryshimeve që po ndodhin për shkak të sëmundjes së koronavisursit 2019 (COVID-19). Për shumë...

iChild – Lojë për Sigurinë e Fëmijëve Online, t’i mësojmë të mbrohen nga rreziqet që hasin në internet

  Lojë ndërvepruese për të ndërgjegjësuar fëmijët nga rreziqet që hasin në internet. Loja është ndërtuar në kuadër të programit “Këshilluesit e vegjël për Sigurinë...

Leximi i librave me fëmijën tuaj 4-6 vjeç. Përse duhet të lexoni dhe çfarë të lexoni?

Leximi me fëmijën tuaj Leximi me fëmijën mund të përfshijë leximin e librave, tregimeve, vjershave ose shkrime të tjera. Mund: • Të lexoni libra bashkë. • T’i thoni...

Inspirohu me pranverën

Falënderimet, madhërimet, adhurimet janë vetëm për Allahun e Madhëruar, Krijuesin dhe Sunduesin e gjithë botrave. Paqa, bekimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi zotriun...

SI NDIKON VONESA PËR NAMAZ NË JETËN TËNDE DHE ÇFARË TË BËJMË?!

SI NDIKON VONESA PËR NAMAZ NË JETËN TËNDE DHE ÇFARË TË BËJMË?! “Allahu Ekber… Allahu Ekber…”E dëgjoj ezanin nga dritarja e zyrës sime dhe...

Të fundit