30.6 C
Pristina
Monday, June 17, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Editorial

Gëzimi i Bajramit – Hoxhë Bekir Halimi

Me lindjen e diellit në ditën e parë të muajit Shevval, ditës së zbukurimit dhe stolisë, i kthehet zemrës gëzimi e jetës bereqeti me...

Indiferenca ndaj së keqes, një krim që na zvogëlon çdo ditë! – Nga Agim Baçi

“… Indiferenca mund të jetë tunduese, madje më shumë se kaq, joshëse. Është shumë më e lehtë të mos i hedhësh sytë nga viktimat....

Loja me kulturën për të depërtuar më lehtë tek masa

Nga Redi Shehu Që kishte kohë që gratë nuk vishin me funde kjo dihej, por që të vijë koha që burrat të braktisin pantallonat për...

Kur pena është e lirë

Jurgen Todenhofër, një gazetar i lirë, një profesionist i vërtetë, i cili gjithë jetën si reporter e ka kaluar në vendet e konflikteve. Është...

Hoxhë Bekir Halimi – Xhematet e vogla të mektebeve po mashtrohen…

Xhematet e vogla të mektebeve po i mashtron rrethi i mbyllur dhe mendojnë se vetëm ata janë në menhexh të vërtetë duke i restartuar...

Mes konstatimeve të padrejta për thirrjen selefiste dhe mungesës së dhimbjes për të zhyturit në bidate – Bekir Halimi

Një konstatim i padrejtë karshi thirrjes selefiste është lidhja e kësaj thirrje me tekfirin dhe veprat kriminele dhe terroriste të disa individëve që pretendojnë...

Pse janë të rëndësishëm idealistët dhe s’i të dalim nga kriza që i ka kapluar

Çfarë janë idealistët dhe pse janë më të rëndësishëm e më të nevojshëm se asnjëherë Idealistët janë individë që mbajnë fortë disa parime dhe besime...

Mesazh urimi nga redaksia kohaislame.com me rastin e fillimit të Ramazanit

Të nderuar lexues të çmuar, Me afrimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, ne në Kohaislame.com dëshirojmë të shprehim urimet dhe lutjet tona më të...

Thesari i madh që kemi nga 35 vite aktivitet të thirrjes islame – Bekir Halimi

Për 35 vjet aktivitet në fushën e thirrjes Islame një thesar të madh që sigurisht e kemi fituar është se në çdo gytet të...

9 propozime për muajin e Ramazanit drejtuar vëllezërve hoxhallarë dhe thirrësa – Bekir Halimi

Propozim për Ramazan 1- Derset të jenë para sabahut, pas dreke, pas iqindije dhe pas jacije 2- Derset të jenë të shkurta, maksimum 20-25 min 3- Derset...

Të fundit