10.3 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Sociale

Idetë e mbuluara (1/6)

Nga: Dr. Xhasim Sulltan Idetë e mbuluara (1/6) Tregohet se një i ri kishte ndërmend të shkojë në Itali për një vizitë. Disa ditë para se...

Frika nga e shenjta – Idete e mbuluara (2/6)

Nga: Dr. Xhasim Sulltan Frika nga e shenjta - Idete e mbuluara (2/6) Ishte një bisedë e thjeshtë mes të njohurish. Jo, nuk ishte ligjëratë, as...

Shkencat jodinjitoze – Idete e mbuluara 3/6

Nga: Dr. Xhasim Sulltan Shkencat jodinjitoze - Idete e mbuluara 3/6 Nëse hedhim një vështrim të shpejtë në hapësirën tonë informative dhe arsimore, gjejmë shkolla të...

SISTEMOJE JETËN TËNDE

  Nga: Dr. Tarik Suvejdan SISTEMOJE JETËN TËNDE 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde (pjesa e parë) Hyrje: Në këtë trajtesë do të flasim mbi një çështje, e cila është...

Sistemoje jetën tënde 2

Nga: dr. Tarik Suvejdan Sistemoje jetën tënde 2 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde Nga: dok. Tarik Suejden (pjesa e dytë) 6. Cilat janë ato punë që kur i...

Teknika e leximit të shpejtë dhe produktiv PSQ5R

Teknika e leximit të shpejtë dhe produktiv PSQ5R Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit. Desha të paraqes një subjekt, i cili rrallë është ekspozuar...

Sistemoje jetën tënde 3

Sistemoje jetën tënde 3 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde Nga: dok. Tarik Suejden (pjesa e tretë) 16. Kur kanë qenë momentet më të bukura të jetës tënde?...

Sistemoje jetën tënde 4

Nga: dok. Tarik Suejden Sistemoje jetën tënde 4 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde (pjesa e katërt) Aspekti praktik: Hyrje në pyetjet e karakterit praktik: Pasi fola mbi aspektin...

Sistemoje jetën tënde 5

Nga: Nga: dok. Tarik Suejden Sistemoje jetën tënde 5 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde (pjesa e pestë) 31. Si ta zhvilloj shëndetin dhe fizikun tim? Koment: Folëm për aspektin...

50 hapa për ta kuptuar dhe mbështetur një viktimë përdhunimi

Nga: Dr Muhamed El-mehdij 50 hapa për ta kuptuar dhe mbështetur një viktimë përdhunimi Viktima e përdhunimit është e ekspozuar ndaj përballjes së dhunshme me një...

Të fundit