17.8 C
Pristina
Monday, September 12, 2022

Rama, alarm për atë që pakkujt ia ndjen: Shqipen!

Fjalimi në Kongresin e Arsimit me kryefjalë “gjuhën e rrezikuar” Kongresi Kombëtar i Arsimit, Rama: Gjuha shqipe e rrezikuar, të gjejmë mënyra për ta forcuar...

𝐃𝐞𝐠𝐣𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐯𝐚𝐫𝐟𝐚𝐧𝐣𝐚𝐤ë𝐬𝐡 𝐨𝐬𝐞 𝐈𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋 𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐎 – Justinian Topulli

Shoqëritë njerëzore organizohen sipas një hierarkie sociale, ku elitat dhe paria, që përfshin klerikët, të pasurit, të fortët, pushtetarët, intelektualët dhe artistët, janë ata...

Biblioteka e Presidencës në Ankara – Hoxhë Bekir Halimi

Biblioteka e Presidencës në Ankara - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=dDDMZ6UHoYE Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që...

SHBA dënon sulmin e dytë kibernetik të Iranit: Ne do të vazhdojmë të punojmë...

Departamenti Amerikan i Shtetit ka dënuar sulmin kibernetik të Iranit ndaj sistemit TIMS në Shqipëri. Në një deklaratë zëdhënësi i DASH, Ned Price, tha se...

𝐃𝐞𝐠𝐣𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐯𝐚𝐫𝐟𝐚𝐧𝐣𝐚𝐤ë𝐬𝐡 𝐨𝐬𝐞 𝐈𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋 𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐎 – Justinian Topulli

Shoqëritë njerëzore organizohen sipas një hierarkie sociale, ku elitat dhe paria, që përfshin klerikët, të pasurit, të fortët, pushtetarët, intelektualët dhe artistët, janë ata...