14.5 C
Pristina
Tuesday, April 16, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Rekomanduara

Gëzimi i Bajramit – Hoxhë Bekir Halimi

Me lindjen e diellit në ditën e parë të muajit Shevval, ditës së zbukurimit dhe stolisë, i kthehet zemrës gëzimi e jetës bereqeti me...

A mund të agjërojnë personat me sëmundje të zemrës? – Nga Dr. Kushtrimi Shala

Gjatë muajit të Ramazanit, personat me sëmundje të zemrës bëjnë pyetje të tilla si “A ka ndonjë dëm në agjërim?”, “Si duhet t’i përdor...

Gjermani: Frankfurti do të festojë Ramazanin me ndriçimin e dritave dekoruese në sheshin kryesorë

Për herë të parë, qyteti gjerman i Frankfurtit do të festojë muajin e shenjtë të Ramazanit duke ndriçuar rrugën kryesore me gjysmëhëna, yje dhe...

Psikiatri në Gjermani: Nëse punëtorët e Kosovës shikojnë femra 5min në ditë, në rrugë apo telefon vendi humb 50 milion €

Psikiatri dhe psikoterapeuti shqiptar që punon në klinika Gjermane, Liron Pepshi ka bërë një postim në facebook, ku referuar një libri të një autori...

Poligamofobi në emër të popullit – Klajd Bylyku

“(Idhujtarët e Mekës thonë:) Sikur të kishte një Kuran me të cilin të lëviznin malet, të copëtohej toka, ose të flisnin të vdekurit (që...

Jemi në një muaj shumë të rëndësishëm! Porosi nga Hoxhë Bekir Halimi

Jemi në një muaj shumë të rëndësishëm! Muaji në të cilin ngriten vepra tona te Allahu, që domethënë se mbyllet regjistri, andaj të shtojmë istigfarfin...

Cipa – Dorian Balliu

Nga Dorian Balliu Ndoqa mbrëmë emisionin “Opinion” që trajtonte me shqetësim ligjin e ri që parashikonte masa ndëshkimore për marrëdhëniet me shumë gra, dhe vura...

Ndoshta njeriu (shkencëtari) më i rëndësishëm nga të gjithë, është ai i i cili na mësoi neve si të numërojmë!

EL-KHAWUARIZMI Përgjatë Epokës së Mesjetës, Evropa ka përdorur numra romakë. Ashtu si grekët para tyre, romakët e bazuan sistemin e tyre numerik në shkronja. Grupi...

Pse janë të heshtura masat muslimane shqiptare kundrejt Islamofobisë – Ervin Hatibi

Profilizimi klerikalist apo komunitarist që ka marrë përfaqësimi islam ndër shqiptarët le pa mbuluar një shumicë të heshtur muslimanësh të thjeshtë të cilët nuk...

Replikë me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë – Klajd Bylyku

Nga Klajd Bylyku Replikë me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë “Në cilën shpallje tjetër do të besojnë ata, pas këtij (Kurani)?” 77:50 Ngjarja më e komentuar e javës...

Të fundit