13.6 C
Pristina
Friday, June 2, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Maqedoni

NË SHIRITIN E KOHËS

HËNA E RE – Tema nga numri i Prillit 2023 5 prill 1873: Më 5 prill 1873, në Korçë, lindi hafëz Ali Korça – hoxha,...

Shkup, festohet suksesi i presidentit Erdoğan në zgjedhjet presidenciale në Türkiye

Qytetarët me flamujt turq, shqiptarë dhe të Partisë AK brohoritën slogane në favor të presidentit Erdoğan dhe Türkiyes Suksesi i presidentit të Türkiyes, Recep Tayyip...

Maqedonia e Veriut njofton heqjen e vizave dalëse për muslimanët në kryerjen e Haxhit në Arabinë Saudite

Sipas BFI-së, me vendimin për heqjen e vizave dalëse do të lehtësohet puna e myftinive të vendit të cilët tani e tutje nuk do...

Lokja e pasur 83-vjeçare nga Veleshta e Strugës, tërë pasurinë ia dhuroi vakëfit

Lokja 83 vjeçare nga Veleshta e Strugës, Fikrije Nasufi ka zgjedhur ditën e premte për të bë një vepër humane. Ajo ka nënshkruar te avokati...

Grupi punues për ndryshime kushtetuese duhet ta miratojë Rregulloren për punë

Grupi punues për ndryshime kushtetuese sot në mbledhjen e parë pritet ta miratojë Rregulloren për punë dhe udhëzimet për punë të ndryshimeve kushtetuese. Seanca konstituive...

Xhamia e Ibrit, simboli që pret t’i rikthehet Mitrovicës

E ndërtuar në vitin 1777, ndërsa e djegur më 2 maj 1999, Xhamia e Urës së Ibrit për mitrovicasit simbolizon identitet e histori, fakte...

Shteti i Maqedonisë së Veriut ia ndalon hyrjen hoxhë Ahmed Kalasë dhe ja pamundëson të marr pjesë në tribunë

Shteti i Maqedonisë së Veriut ia ndalon hyrjen hoxhë Ahmed Kalasë dhe ja pamundëson të marr pjesë në tribunën e planifikuar. Njoftimin e bëjnë të...

Një fëmijë tetë vjeçar nga Shkupi ka humbur jetën pasi është sulmuar nga një qen, ekspertët qeni ka sulmuar për shkak të agresivitetit të...

Një fëmijë tetë vjeçar nga lagjja Pintija në Shkup ka vdekur pasi është sulmuar nga një qen Bullmastiff. Tragjedia ka ndodhur pasi fëmija është afruar...

DELEGACIONI I BFI E RMV NË KRYE ME REISUL ULEMANË U PRIT NGA PRESIDENTI I RSH Z.BAJRAM BEGAJ

  Kryetari i BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të martën më 04.04.2023, i shoqëruar nga tre Muftitë Dr. Qenan ef...

REISUL ULEMA PRITI SHEFIN E MISIONIT TË OSBE Z.KILIAN VAHL

Më 05.04 2023 Reisul Ulema i BFI H. Hfz. Shaqir Fetai prit në Kabinetin e tij Shefin e Misionit të OSBE-së Z. Kilian Vahl. Së...

Të fundit