1.3 C
Pristina
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Analiza

BOJKOTIMI I PRODUKTEVE SERBE – Nga Hoxhë Florian Leli

BOJKOTIMI I PRODUKTEVE SERBENuk është shumë e nevojshme të zgjatem në të kaluarën kriminale të Serbisë. Janë mbi një shekull masakra dhe spastrime etnike....

Tragjikja e dy të miturve të birësuar nga një çift homo

Pasojat zinxhir të një devijimi njerëzor: po e pësojnë dhe fëmijët!Një çift homoseksual nga Xhorxhia, SHBA, akuzohen për abuzim seksual me dy djemtë e...

Analisti boshnjak publikon dokumente për vendndodhjen e 48 bazave operuese ofensive që Serbia vendosi në kufirin me Kosovën

Serbia vazhdon të provokojë situatën në Kosovë me veprimet e saja dhe kërcënimet për luftë. Së fundmi fqiu verior ka vendosur 48 baza operuese ofensive,...

Muhamed: Emri i dytë më i popullarizuar në Holandë në 2022

Sa u përket vajzave emri më i shpeshtë në vitin 2022 ishte Emma.Emri i dytë më i popullarizuar për djemtë e porsalindur në Holandë...

Hulumtimi i UBO Consulting: Rritet numri i familjeve që nuk festojnë vitin e ri

Në pyetjen se pse nuk festohet kjo festë, 83 për qind e qytetarëve janë përgjigjur se nuk i përkojnë bindjeve të tyre. “70 për qind...

Kotësia e festave të tilla NGA FITIM ZEKTHI

Pavarësisht gjendjes ekonomike, varfërisë dhe pamundësive për të shpenzuar, thuajse të gjithë rendin të festojnë, të blejnë diçka për dhuratë, të shtrojnë një darkë...

A është feja e shqiptarit – shqiptaria?

Enderson-i nuk mendon se gjërat kanë ndryshuar shumë, por nuk e ka objekt diskutimi raportin ndërfetar pas tranzicionit. Një numër i madh misionarësh, të...

Filozofia e Vitit të Ri, në mes irracionales dhe besëtytnisë

Filozofia e Vitit të Ri, në mes irracionales dhe besëtytnisë Atmosfera e festimit të kësaj feste është atmosferë injorance e besëtytnish. Nga përshtypjet, në formë...

LETËR E HAPUR DODË GJERGJIT, IPESHKV I KOSOVËS – Nga Prof. Adnan Simnica

Urimet e festave të besimeve të ndryshme duhet të jenë shembëll fisnik dhe promovim i tolerancës së mirëfilltë, e assesi i provokacioneve e përçarjes.Asnjëherë...

Pseudoshkenca islamofobe e Akademisë së Shkencave të Kosovës

Përhapja e të pavërteta historike rreth Islamit e muslimanëve shqiptarë Raportimit skandaloz i Akademisë së Shkencave të Kosovës mbi “Manipulimet me fundamentalizmin islamik” është tregues...

Të fundit