4.9 C
Pristina
Wednesday, February 21, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Editorial

Mërgim Mavraj edhe pse i lënduar dhe jo aktiv në fushë akoma i pengon Berat Buzhales (expressit)

Islamofobia në Kosovë po tejkalon gjitha kufijtë, këta mistreca të kompleksuar akoma vazhdojn me fyerje ndaj gjith atyreve që kan shpreh besimin në Allahun fuqiplotë...

Shërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!

Padyshim se shërbimi sekret kosovar për çdo dit po dëshmon se janë amatera që kan hy në film e kishe po punojnë diçka, i sheh...

Serbët fillojn kolonizimin e Mitrovicës e RTK-ja na flet për “Islam Radikal”

Përderi sa veriu po coptohet nga Kosova jonë nga Serbia RTK-ja dhe media tjera të ndryshme në Prishtinë vazhdojn ti japin pompezitet "Islamit Radikal"...

Fjalët e Kim Mehmetit po dalin për çdo muaj, por a ka kush i dëgjon se?!

Para disa viteve në një pyetje provokative nga një gazetarë Maqedonas shkrimtari Kim Mehmeti i është përgjigjur ashtu si e meritoi gazetari, Në pyetjen se...

Mbahuni myslimanë, kohë arrestimesh!

Deklaratat bombastike të ministrit të brendshëm të Kosovës, Skënder Hyseni në lidhjen me terrorizmin dhe situata politike aktuale në Kosovë, bënë që myslimanët e...

SHKURT – Ngjarjet në Paris dhe portalet Islamofobe Kosovare

Ngjarjet në Paris me gëzim të madh e mirpritën portalet Islamofobe Kosovare, duke postuar dhe mbuluar çdo lëvizje dhe lajm që vinte nga Parisi, këta...

SHKURT – Viktimat Myslimane solidarizim me facebook profil?, jo flm!

Viktimat Siriane 300.000 deri më tani është nënçmim me u solidarizume anë të facebook profilit (flamuj, apo ndoj fushatë e tillë) për këto solidarizohet...

Femra shqiptare është kafshë, ajo ma hanë!

Parlamentet shqiptare si në Shqipëri dhe në Kosovë, janë bërë arenë sharjesh e fyerjesh që me të drejtë meritojnë të quhen programe për të...

Pse Konstadini u harrua? – Sot bëhet 1 vjet nga masakra në Tiranë por mediat tona prioritet e kan Lindjen e Mesme

Sot bëhen 1 vjet nga një fatkeqësi e madhe në Tiranë ku në lokalet e natës të Tiranës kishte Masakër ku si pasojë fatkeqsisht kan vdekur...

Hanefijtë pa Mjekrra

Këto ditë ndodhi një konferencë shkencore mbarëkombëtare dy ditore me temën “Medhhebi hanefij, prioritet dhe sfidat” organizuar nga Bashkësia Fetare Islame në RM në...

Të fundit