0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Editorial

Të nderuar Xharra CO: Fryma nuk është ISIS!

Një ndër ngjarjet që po shënojmë këtë vit të ri, është edhe rrëzimi apo shkatërrimi i varrezave katolike në Romajë të Hasit. U quan...

RETRO-2015: BFI-ja qëndroi ballë dhe u forcua ende më shumë edhe përskaj tentimeve për ta lëkundur

BFI-ja qëndroi ballë dhe u forcua ende më shumë edhe përskaj tentimeve për ta lëkundur Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë kishte një...

Donjeta Pajazitaj nuk u vra nga ekstremistët

Dje ishte lajmi i hidhur për vrasjen makabre nga Strellci i Deçanit të 24 vjeçares Donejta Pajazitaj, e cila më herët ishte shpallur e...

Institucionet e Kosovës me taksat e popullit të varfër organizojnë ndeja marramendëse për festat e fundvitit

Institucionet e Kosovës, përveç performancës së dobët në të gjitha aspektet dhe dështimit për ta përmirësuar jetën e qytetarëve. Ata nuk po vazhdojnë me...

A mos rastësisht janë arabët fajtor për mos liberalizimin e vizave?

Dje Kosova ka marrë një lajm të hidhur, në mesin e plotë lajmeve të tilla. As ky vit që po mbyllim e as ai...

Shteti që ndez drita për Krishtlindje e Vit të Ri dhe shuan shpirtra në nevojë nga moskujdesi ndaj tyre

Shteti jonë i brishtë përveç që shumicën e buxhetit e shpenzon në mënyrë të korruptuar, duke e humbur në destinacione, aktivitete, e projekte fiktive, ai...

Në dallim prej Kadrisë, Kryeministri i Kanadasë respekton kulturën islame dhe femrave nuk ua zgjatë dorën

Kryeministri i Kanadasë e njeh dhe e respekton kulturën islame. Ai gjatë ceremonisë së mirëseardhjes për refugjatët sirian, femrat i përshëndeti sipas traditës islame,...

Kosova ka akoma problem me rrymën, ndërsa mediat e Prishtinës i përqeshin Arabët

Përderi sa shtetet Arabe ecin para dhe nuk e njohin ku gjindet Kosova, disa media Islamofobe të Prishtinës nuk ndalen së fyeri popullin Arab...

Mërgim Mavraj edhe pse i lënduar dhe jo aktiv në fushë akoma i pengon Berat Buzhales (expressit)

Islamofobia në Kosovë po tejkalon gjitha kufijtë, këta mistreca të kompleksuar akoma vazhdojn me fyerje ndaj gjith atyreve që kan shpreh besimin në Allahun fuqiplotë...

Shërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!

Padyshim se shërbimi sekret kosovar për çdo dit po dëshmon se janë amatera që kan hy në film e kishe po punojnë diçka, i sheh...

Të fundit