12.7 C
Pristina
Monday, February 26, 2024

Kosova ka akoma problem me rrymën, ndërsa mediat e Prishtinës i përqeshin Arabët

Më të lexuarat

Përderi sa shtetet Arabe ecin para dhe nuk e njohin ku gjindet Kosova, disa media Islamofobe të Prishtinës nuk ndalen së fyeri popullin Arab dhe shtetet e tyre (pa patur nevojë) ngase as historia e as përditshmëria nuk tregon se ka ndonjë çështje të hapur mes popullit shqiptarë dhe atij arab. Përderi sa Serbia me mediat e tyre për çdo ditë e nënçmojnë Kosovën dhe popullin shqiptarë, këta portale nga Prishtina nuk mirren me Serbinë por me Arabët (duke postuar llojlloj shpifje dhe lajme nga tokat arabe).

Kjo foto u dedukohet pikrisht këtyre mediave me porosinë:

“Shikojeni foton kur të ju vjen rryma në shtëpinë tuaj, se me qirinjë nuk shikohet”.

Koha ISLAME

 

Rijad – Kryqyteti i Arabisë Sauditearab

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit