-3.1 C
Pristina
Tuesday, February 7, 2023
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Koha ISLAME

26099 POSTIME
0 KOMENTET

A jam unë i vetëm pengesë për fitoren e tërë muslimanëve?!

I ulur në vetmi, i brengosur me lajmet që vijnë nga muslimanët dhe fatkeqësitë që po iu ndodhin atyre, dëgjova një zë nga brenda...

MASAKRA E BIHORIT (BOZHIQIT): 5-6 Janar 1943 – 9200 shqiptarë të zhdukur

MASAKRA E BIHORIT (BOZHIQIT): 5-6 Janar 1943 9200 shqiptarë të zhdukur. Mediumet tona dhe historianet, fare hiq nuk e shenojn si date, sepse kane gajlen mos e...

Masakra e Bihorit në “Natën e Bozhiqëve” viti 1943 (mbi 4.628 banorë shqiptarë janë vrarë)

Masakra e Bihorit në Natën e Bozhiqëve të 1943tes. Mbi 4 628 banorë shqiptarë janë vrarë, therur, dhe masakruar në forma të ndryshme forcat...

Nuk lejohet që njeriu të flasë rreth fesë së Allahut pa dije – Nga Shejh Uthejmini

Nuk lejohet që njeriu të flasë rreth fesë së Allahut pa dije. Ç’këshillë do t’u jepje njerëzve, të cilët ftojnë për tek Allahu, u bëjnë...

Cili është qëllimi i jetës ?

Thonë se budallai jeton për te ngrëne ndërsa i mençuri ha për te jetuar. Por pastaj ngel pyetja : Për cfare qëllimesh njeriu i...

Ku është pozita e zemrës tënde?

Ku është pozita e zemrës tënde? I shkruaj këto rreshta sot kur ummeti islam jeton ditë dhe ndodhi që e kanë kapluar nga brenda dhe...

Përballja me të papriturat

  Falënderimi i takon vetëm Allahut që ia shpalli robit të Vet librin dhe në të nuk lejoi ndonjë kundërthënie. I falënderuar qoftë Allahu, i...

Shtatë aktivitete shpirtërore dhe produktive për çdo ditë

Zhvillimi i këtyre shtatë shprehive produktive paraqet thelbin e udhëtimit drejtë dashurisë së Allahut të Madhërishëm dhe forcimin e imanit. Konsiderojmë se këto aktivitetet të...

Zgjimi i përmallimit për Allahun!

Falënderimi i takon Zotit të botëve, paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi më të nderuarin e të Dërguarve, Muhamedin, mbi familjen e tij...

Feminizmi liberal, imperializmi dhe gruaja myslimane

Saba Mahmood Fragment i shkëputur nga: Saba Mahmood, “Feminism, Democracy and Empire: Islam and the War on Terror”, in Women’s Studies on the Edge, (ed.)...

Latest news