15.2 C
Pristina
Monday, February 26, 2024

Shërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!

Më të lexuarat

Padyshim se shërbimi sekret kosovar për çdo dit po dëshmon se janë amatera që kan hy në film e kishe po punojnë diçka, i sheh ato se si po e luftojnë “terorizmin global” dhe se kan informata të më7dhaja, por kur nuk i dëgjon këta amatera të flasin për nodnjë informatë rreth Terorit Serb që akoma vazhdon të jet prezent në Kosovë.

Përderi sa MOSADI i Izraelit akoma hulumton dhe burgosë shtetas Gjerman që kan qenë prezent apo kan ndihmuar gjat gjenocidit ndaj Hebrenjëve viteve të 40-ta shekullin e kaluar, shërbimet tona nuk ta japin as edhe një info se ku ndodhen masakruesit e fëmijëve shqiptarë në vitin 1998, 1999 apo dhunuesit serb të motrave shqiptare në luftën e Kosovës.

Si duket këta amatera punë kryesore e kanë të miren me Hoxhallarë, Myslimanë, Aktivista Islamik, të jet komedia më interesante të gjithë këta Hoxhallarë qëndrimet e tyre i publikojn në youtube andaj mundemi me paramendu se sa lodhen duke hulumtu video këta amatera!

Rasti i fundit ku hodhen frigë mes popullit me lajmin se gjoja Lavdrim Muhaxheri ndodhet në Shkup u demantua nga shërbimet tjera ballkanike që janë profesionale e jo si këta tu Kosoves që marin në qafë Hoxhallarë që nuk kan lidhje me extremizmin e dhunshëm siç ndodhi në shtatorin e vitit 2014 ku u burgosen hoxhallarët e pafajshëm dhe nuk u dëshmua fare për fajsinë e tyre.

 

Koha ISLAME

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit