21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Editorial

Pse Konstadini u harrua? – Sot bëhet 1 vjet nga masakra në Tiranë por mediat tona prioritet e kan Lindjen e Mesme

Sot bëhen 1 vjet nga një fatkeqësi e madhe në Tiranë ku në lokalet e natës të Tiranës kishte Masakër ku si pasojë fatkeqsisht kan vdekur...

Hanefijtë pa Mjekrra

Këto ditë ndodhi një konferencë shkencore mbarëkombëtare dy ditore me temën “Medhhebi hanefij, prioritet dhe sfidat” organizuar nga Bashkësia Fetare Islame në RM në...

Nurxhitë edhe ISIS-i bashk kundër Erdoganit

Pos Islamofobave edhe dy ekstremet tjera Xhemati NURXHI dhe ata që duan ISIS-in nuk e kan pritur mirë lajmin e fitores madhështore të Erdoganit,...

Islamofobat shqipfolës jan duke plasë pas fitores të Sulltan Erdoganit

Se sa e rëndësishme ishte fitorja e Erdoganit dje tregon edhe mllefi i sotshëm i Islamofobave shqipfolës. Të ashtuquajtur intelektual, disa gazetarë dhe disa ftyra...

Tv 21 M mbledh Islamofobat e Maqedonisë në Shkup

Sa të kujdeshëm paskan qenë drejtuesit e Tv 21 gjat ftesave për hapjen solemne të televizionit më të ri në Maqedoni (Tv 21), shumë...

Unë nuk jam zëdhënës i myslimanëve

Është bërë frikë që të ndodh diçka në botë, që ne myslimanët duhet të lutemi që kryesi i asaj vepre të mos jetë mysliman....

Çfarë po bënë ti për botën?

Të gjithëve neve na kujtohet kampanja e janarit, ku dy të rinj kishin sulmuar redaksinë e revistës Charlie Hebdo dhe kishin vrarë 12 veta,...

Kriza e refugjatëve ka shkaktuar “ikje të trurit”

Kriza e refugjatëve në Lindjen e Mesme dhe Afrikën Veriore ka marrë shumë jetë, viktima të pafajshme, mes të cilëve gra, fëmijë, pleq dhe...

Turqia si faktor shkatërruese e ëndrrave Anglo-Franceze !!

Savash VELIU Lojrat mbi Turqinë janë cikrime momentale që sjellin zëra dhe dukuri mashtruese në opinion të gjër që bëjnë Turqinë të mos shoh fotografin...

Dëmtimi i cilësisë predikuese si rrjedhë e degradimit profesional mbarëshoqerorë

Së pari kërkoj hallallëk dhe së dyti kërkoj tre minuta nga koha juaj e çmuar. Mua mu deshën muaj për të marr guxim për...

Të fundit