6.4 C
Pristina
Friday, April 19, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Editorial

18.03.2011 – 18.03.2023 – Nga Hoxhë Bekir Halimi

12 vjet nga fillimi i revolucionit Sirian për të hjequr qafe pushtetin diktatorial të Asadit dhe familjeve që ndanin pushtetin dhe të mirat e...

Nga hoxhë Bekir Halimi – A është feja opium për besimtarët apo instrument i politikanëve për të opiumizuar popullin?

Bekir Halimi A është feja opium? Kur ishim të ri dhe e lexonim këtë parrull të Marksit irritoheshim dhe demantonim kategorikisht, madje edhe lexonim dhe sillnim...

A po përpiqen Kurti dhe Kusari ta hedhin përsëri në votim Kodin Civil që lejon martesat gay

Burime tona bëjnë me dije se Kurti dhe grupi i tij mbështetës po përpiqen që përsëri ta hedhin në votim Kodin e ri civil...

Familja shqiptare i mbijeton një “sulmi” të rendit liberal

Ajo pjesë e shoqërisë që është pro familjes tradicionale, edhe të natyrshme gjithashtu, ndihet e lehtësuar nga fakti se qeveria është tërhequr nga dy...

Përjashtohet nga shkolla një vajzë me mbulesë, imami kosovar thirrje urgjente Kurtit

Imami kosovar, Labinot Maliqi i ka bërë thirrje kryeministrit Albin Kurti që ta shfuqizojë sa më parë ndalesën e Udhëzimit Administrativ në Ministrinë e...

Hoxhallarët dhe reagimet e tyre karshi fenomeneve të rrezikshme shoqërore

Zakonisht kur kemi polemika dhe debate shoqërore që preket shenjtëria e fesë apo vlerave  që bien ndesh me natyrshmërinë njerëzore, kemi ngritje të zërit...

Rasti i Ëmblës në Gostivar Hoxhë Bekir Halimi

Rasti i Ëmblës në Gostivar Hoxhallarët e kanë marrë përsipër amanetin e përhapjes së mësimeve të Islamit në popullin tonë edhe neglizhimi i kësaj detyre...

Përhapne falënderimin mes jush – Bekir Halimi

Përhapne falënderimin mes jushShfaqni ndjenjat e juaja karshi atyre që kanë bërë vepra të mira, i kanë bërë ato në mënyrë kualitative, apo ai...

Ç’janë ndryshe ujgurët dhe kur u bënë muslimanë?

Turkestan është një përzierje e dy fjalëve “turk” dhe “stan” që do të thotë “tokë e turqve”. Është një rajon i gjerë në Azinë...

Daveti i Pirros #FikhuiMediaveSociale

Kam dëgjuar etiketa të shumta, por kjo etiketë e vetme ma ndezi atë llambë të madhe në kokën time që më bëri të mendoj...

Të fundit