2.5 C
Pristina
Friday, December 2, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Blog

51-vjeçari me pamje të frikshme

But Lauw Tjon Eng, lëkura e të cilit është prekur nga një tumor i rrallë, nuk del kurrë në rrugë gjatë ditës për të...

Qeveria, si strukturë paralele

Debati në shoqërinë demokratike nuk do të drejtohej kah pyetja se a kanë të drejtë aktivistët e “Vetëvendosjes” që të përcaktojnë se cila veturë...

A i kujton Serbia bombardimet e NATO-s?

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk po lënë përpjekje pa përdorur për përmirësimin e imazhit të NATO-s në Serbi. Amerikanët alokojnë para për trajnimin...

Ligësia e një humbësi

Fatmir Sejdiu shkeli Kushtetutën, shkatërroi Lidhjen Demokratike të Kosovës, krijoi sistem nepotizmi, punësoi soj e sorollop në PTK, mbajti rreth vetes kryesisht injorantë politikë...

Shteti turbofolk i Thaçit dhe i 40 hajdutëve

Shteti i Kosovës, përkatësisht Qeveria, në diplomaci është inferiore në qasjen ndaj shteteve tjera, sidomos kur është fjala te gjeopolitika dhe gjeostrategjia. Kjo diplomaci...

Thoma Mangelin: Planet amerikane për të rrëzuar Enver Hoxhën

Shqiptaro-amerikani Thoma Angjelin rrëfen për herë të parë planet ameri kane për të rrëzuar Enver Hoxhën në vitet 1949-1955. Ai tregon se si i...

Të fundit