13.7 C
Pristina
Thursday, September 28, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Foto lajm

Xhamia e Ibrit në Mitrovicë

Xhamia e Ibrit në Mitrovicë, të cilën e dogjën policia e Serbisë në vitin 1999.

Lutje e përbashkët pranë Gjenocidit dhe Etnocidit Grek ndaj popullatës çame të besimit musliman.

Lutje e përbashkët pranë Gjenocidit dhe Etnocidit Grek ndaj popullatës çame të besimit musliman.

Foto origjinale e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

SENZACIONALE !Foto origjinale e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në rreshtin e parë i ulur Ali Pashë Gucia, Ymer Prizreni dhe shumë pashallarë shqiptar, kurse...

Gjendemi në Hungari!

Një foto po qarkullon në rrjete sociale shihet një letër e vendosur në orën e rrymës e cila thotë: "Nuk jena ktu, Gjendemi në...

Fëmija terrorist!

Në një karikatur që po qarkullon në Twitter, tregon se si bota me ushtrinë e tyre mundohen ta luftojnë terrorizimin, e ajo është e...

Kanada: Nunavu temperaturat bien 62 gradë nën zero

Në rajonin e Nunavut në Kanada, i cili ndodhet në afërsi të Polit të Veriut, temperaturat kanë rënë në 62 gradë nën zero.  ...

Ah NAMAZI!

Mrekullia Rruga e Qumështit

Rruga e Qumështit është një mrekulli më vete, këto janë foto të realizuara nga fotografi amerikan Dave Lane. 58 vjeçari duke qenë i...

Kosovë, Ujëvara e Mirushës ngrin, kthehet në një pistë akulli

KOSOVË- Temperaturat e ulëta që kanë përfshirë Kosovën këto ditë, përveç vështirësive që kanë sjellë në qarkullim, kanë krijuar tek tuk edhe ndonjë mrekulli....

Të fundit