0.5 C
Pristina
Tuesday, January 31, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Foto lajm

Beogradi 1846

Beogradi 1846

Respekto ekzistencën ose prite rezistencën!

Respekto ekzistencën ose prite rezistencën!

“Përshëndetja e Xhumasë”

Që prej çlirimit të Stambollit nga Sulltani Mehmet Fatihu në 1453 e më pas, të gjithë sulltanët osman praktikonin një traditë që njihej si...

I torturoi mbi 100 njerëz me ngjyrë, tani ec i lirë rrugëve të Chikago-s

Për rreth dy dekada, polici nga Chikago ka torturuar mbi 100 njerëz, të gjitha burra me ngjyrë, këtë e ka bërë ndër direktivat e...

Pas vrasjes së tre studentëve musliman e pranon Islamin

"Si një ish ateiste, unë u kërkoj falje për veprimet e Craig Hicks. I falënderoj 3 viktimat të cilat ishin pasqyrim i asaj pse...

“Qyteti i Aladdinit” në Dubai, së shpejti realitet (Foto)

Vitin tjetër në Dubai do të fillojë ndërtimi i projektit të ri futuristk – Qytetit i Aladdinit (Aladdin City), i frymëzuar nga tregimet e...

Të vrarët muslimanët dhe mediat botërore!

Janë vrarë tre të rinjë musliman nga një adhures i armëve? Nuk paska asnjë lajm këtu.

Xhamia e Ibrahim Pashë Pargaliut në Kavalla të Greqisë

Kjo është xhamia e Ibrahim Pashë Pargaliut në Kavalla të Greqisë.    Ibrahim Pasha Pargaliu ishte çam nga Parga e Çamërisë. Ushtria bullgare më...

Xhamia e Ibrit në Mitrovicë

Xhamia e Ibrit në Mitrovicë, të cilën e dogjën policia e Serbisë në vitin 1999.

Lutje e përbashkët pranë Gjenocidit dhe Etnocidit Grek ndaj popullatës çame të besimit musliman.

Lutje e përbashkët pranë Gjenocidit dhe Etnocidit Grek ndaj popullatës çame të besimit musliman.

Të fundit