7.4 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Pyetje dhe përgjigje

Qëndrimi i gjatë në toaletë pa nevojë – Bekir Halimi

Qëndrimi i gjatë në toaletë pa nevojë Prej dukurive të reja që i shohim në shtëpiat tona është edhe qëndrimi i gjatë i njerëzve në...

Çka mësova

Mësimin që merr njeriu nga jeta Nga mësimi metodologjik mësova që hoxha im të mos jetë libri, se dija nuk merret pa memorizim,...

E meta e diturisë

E meta e diturisë Urtësia nga një kolos i madh Ibën Tejmiu, rahimehullah, thotë: آفة العلم الكبر وآفة العبادة الرياء “E meta e...

Dallimi mes zuhdit dhe ver’i-t

Margaritarë nga kolosi islam Ibën Kajimi, Allahu e pastë mëshiruar Imam Ibën Kajimi, rahimehullah, thotë: والفرق بينه وبين الورع: أن الزهد ترك مالا...

Ku qëndron gëzimi dhe lumturia

Ku qëndron gëzimi dhe lumturia Për ata që e hulumtojnë gëzimin dhe lumturinë... فَإِنَّ اللَّذَّةَ وَالْفَرْحَةَ وَالسُّرُورَ وَطِيبَ الْوَقْتِ وَالنَّعِيمَ الَّذِي لَا يُمْكِنُ...

Të fundit