17.3 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Redaksia

Raport mbi çështjen shqiptare – RUDIAN ZEKTHI

RUDIAN ZEKTHI Raport mbi çështjen shqiptare Ajo që po ndodh sot në katër komunat me popullatë serbe nën juridiksionin e shtetit të Kosovës, është kollaj e...

Banka Botërore publikoi Raportin e Rregullt Ekonomik për Ballkanin Perëndimor

Situata ekonomike në të gjashtë ekonomitë e Ballkanit Perëndimor vazhdon të ndikohet nga lufta e vazhdueshme në Ukrainë si dhe rritja e madhe e...

Kohaislame uron festën e Bajramit të Kurbanit

Sot besimtarët musliman në mbarë botën kanë festën e sakrificës. Adhurimet e kryera në mbarë botën këto ditë, janë të ndërlidhura me ritualet e...

Gjeografi nga Kosova i argumenton ajetet kuranore me fakte shkencore (Video)

Gjeografi nga Kosova argumenton me fakte shkencore ajetet kuranore të sjellura përmes një ligjerate të mbajtur në Kosovë. https://www.youtube.com/watch?v=bm5eRV2nF90

Shpallje

Shpallje

Të fundit