5.9 C
Pristina
Monday, March 4, 2024

Thesari i madh që kemi nga 35 vite aktivitet të thirrjes islame – Bekir Halimi

Më të lexuarat

Për 35 vjet aktivitet në fushën e thirrjes Islame një thesar të madh që sigurisht e kemi fituar është se në çdo gytet të trojeve shqiptare kemi vëllezër të cilët i kemi aq të dashur, aq afër zemrës, aq të sinqertë dhe aq besnik, saqë çdo takim me ta na e kënaq shpirtin dhe na e shton edhe më tepër dashurin ndaj tyre.

Allahu i begatoftë me të mirat e Tija dhe i kënaqtë në dunja e ahiret dhe na e ruajtë këtë vëllazëri në dunja nga smirëzitë dhe e bëftë sebep për ta fituar dashurinë e Allahut në ahiret!

Bekir Halimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit