Sunday, February 25, 2018

WADIAH

SAKK

Migrenë

Melhemi

Majasëlli

Murtajë

SADIST, SADIZËM

Agar

Adjutant

Agnosticist

- Advertisement -

Thënie, statuse dhe cicërima

FJALORI