19.1 C
Pristina
Wednesday, May 22, 2024

Çka dmth Devocioni?

Më të lexuarat

DEVOCION m.

  1. Ndjenjë e pastër dhe e zjarrtë nderimi, dashurie e besnikërie që ushqejmë ndaj dikujt a diçkaje, gatishmëri për të bërë gjithçka për të. Devocion i thellë (i madh, i pakufishëm). Punon (shërben) me devocion.
  2. Ndjenja e besimit të pakufishëm te dogma e një feje a te një kult dhe përulja e thellë ndaj tyre. Lutej me devocion.
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit