19.1 C
Pristina
Wednesday, May 22, 2024

Log

Më të lexuarat

LOG m.

  1. Lëndinë e vogël (zakonisht në mal a në mes të pyllit); shesh i vogël, vend i rrafshët. Logu i fshatit (i kuvendit). U mblodhën në log. U mbush logu.
  2. vjet. Shesh ndeshjesh ose lufte, mejdanNë log të burrave. I doli në log.

* U bë log diçka u zbulua, doli në shesh. E bëri log diçka e ngjeshi mirë, e rrasi dhe e bëri rrafsh e të ngjeshur.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit