22 C
Pristina
Saturday, May 25, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Sociale

Vetëvrasja mes patologjisë dhe zgjedhjes

Nga: ardhmeriaonline Vetëvrasja mes patologjisë dhe zgjedhjes Dr. Muhamed El-mehdij  Përveç forcës dhe dashurisë së vrullshme për të jetuar, të cilat e shtyjnë njeriun të ngërthehet pas...

O njeri i madh

Nga: Sali Ferati O njeri i madh O njeri i madh, o prijës i njerëzimitErdhe në një kohë kur bota të kërkonteKur faqen e saj errësira...

Udhëto me fantazinë tënde!

Nga: Dr Selman Aude Udhëto me fantazinë tënde!   Transmetohet nga Habab ibnu Eret, Zoti qoftë i kënaqur me të, të ketë thënë:”Iu ankuam të dërguarit të...

Mrekullia sociale tek gjidhënia

Nga: Xhasim El-mutava Mrekullia sociale tek gjidhënia Thotë Zoti në Kuranin famëlartë:"Kur t’i lini gratë të lira dhe ato të kenë plotësuar kohën e pritjes,...

Fjala e ëmbël

Nga: ardhmeriaonline Fjala e ëmbël   I ftuar: Dok. Hamud Fehd El-Kash’an. Konsulent familjar. Drejtor i administratës së shërbimeve konsultative, pranë divanit të Emirit në Kuvajt. I diplomuar në universitetin...

Psikologjia e burrit

Nga: Muhamed Mehdij Psikologjia e burrit A ekzistojnë tipare të cilat i dallojnë qeniet humane që i përkasin seksit mashkull? A ekzistojnë tipare të cilat i...

BËJ MIRË O BIRI IM

Nga: ardhmeriaonline BËJ MIRË O BIRI IM I ftuar: Prof. Abdurrahman Hamud Sumejt Sekretar i përgjithshëm i Komitetit të Kuslimanëve të Afrikës Drejtues i këshillit administrative i shoqatës...

Depresioni familjar

Nga: ardhmeriaonline Depresioni familjar I ftuar: Adil Ahmed Zajid. Doktor i sëmundjeve psiqike në spitalin mbretëror në Skoci   Prof. Xhasim El-Mutava: ”Esselamu alejkum dhe ju urojmë mirëseardhjen teleshikues...

Familja e mijëvjeçarit të tretë

Nga: ardhmeriaonline Familja e mijëvjeçarit të tretë I ftuar: Dr. Maxhid Ursan El-Kilanij Profesor në universitetin e Sharika. Autor i librit “Edukimi dhe ripërtëritja” si dhe i...

Flirtuesi i ri

Nga: ardhmeriaonline Flirtuesi i ri I ftuar: Dr. Muhamed Thuvejnij. Konsulent edukativ. Kryeredaktor i revistës edukative "Fëmija im". Trajnues i specializuar në çështjet e adoleshentëve. Autor i...

Të fundit