20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Sociale

Paqja në Islam, burimi dhe garancitë e saj

Nga: Muhamed Seid Ramadan El-Buti Paqja në Islam, burimi dhe garancitë e saj “O besimtarë! Hyni në paqe me të gjitha rregullat e saj dhe mos...

Jeta është sfidë.

Nga: Dr. Selman Aude Jeta është sfidë. Eh sa ka vuajtur e lënduar në mjedisin e tij fillestar, sa vështirësi ka kaluar por që nuk ia...

Vendimi i martesës, sa i lehtë aq edhe i vështirë.

Vendimi i martesës, sa i lehtë aq edhe i vështirë. Pyetja: Jam një vajzë njëzetekatër vjeçare, me bagazh intelektual dhe e përkushtuar në fe. Para...

Liderët e botës dhe çrregullimet e personalitetit

Nga: Dr. Muhamed El-mehdij Liderët e botës dhe çrregullimet e personalitetit Gjatë konferencës së psikiatrisë, të mbajtur në Kairo 14/09/2005, mori fjalën edhe një nga figurat...

Adhurimi është rruga e rilindjes

Nga: Dr. Xhasim Sulltan Adhurimi është rruga e rilindjes Dikujt ky titull mund ti duket i çuditshëm ndopak! A ka lidhje adhurimi me rilindjen?! Pyetja dhe dyshimi...

PRAKTIKUM MBI LEXIMIN E SHPEJTË

PRAKTIKUM MBI LEXIMIN E SHPEJTË Dikush troket dhe Selma i drejtohet derës që ta hapë. Kur ja, postieri qëndron në derë dhe kërkon Selma Ashrauin....

Sensi i jetës

Nga: Dr. Ragib Sirxheni Sensi i jetës Kam menduar shumë, lidhur me çështjen e ngritjes së kombeve dhe kam vënë re diçka vërtet të çuditshme, kam...

Sistemoje jetën tënde 6

Sistemoje jetën tënde 6 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde Nga: dok. Tarik Suejden (pjesa e gjashtë) 37. Zgjidh një fjalë të vetme nga çdo listë: Lista e...

Sistemoje jetën tënde 7

Nga: dr. Tarik Suvejdan Sistemoje jetën tënde 7 42 pyetjet sistemuese të jetës tënde Nga: dok. Tarik Suejden (pjesa e shtatë dhe e fundit) 40 – Cila është tabela...

Ndihem i demoralizuar dhe i pashpresë

Ndihem i demoralizuar dhe i pashpresë Ndihem i demoralizuar dhe i pashpresë Pyetje:”Esselamu alejkum ve rahmetullah… Ndonjëherë ndihem i demoralizuar, i pashpresë që gjendja të ndryshojë...

Të fundit