0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023

Islamofobat shqipfolës jan duke plasë pas fitores të Sulltan Erdoganit

Më të lexuarat

Se sa e rëndësishme ishte fitorja e Erdoganit dje tregon edhe mllefi i sotshëm i Islamofobave shqipfolës.

Të ashtuquajtur intelektual, disa gazetarë dhe disa ftyra publike tjera shqipfolëse prej mbrëmë poashtu edhe sot nuk kan të ndalur postimet e tyre në rrjetet sociale Anti Erdogan, kuptohet gjithmonë duke u fshehur pas arsyes kombëtare.

Ata siduket jan mësuar që liderët shqiptarë (Tiranë, Pishtinë, Tetovë) ti rrjepin dhe ti lënë pa bukë andaj nuk e duan një Lider si Erdogani që ekonominë Turke e ngriti në një ndër më të fuqishmit në botë!

“Na vjen keq” të nderuar koha juaj ka kaluar tash Drejtësia po vjen!

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit