21.4 C
Pristina
Wednesday, September 27, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Kurani dhe shkencat e tij

A thotë Kurani se Toka është e rrafshët?

Pyetja: Ju lutemi mund t’i shpjegoni këto ajete kuranore? Në fakt një jomusliman më kërkoi të shpjegoj këto ajete: “Allahu për ju e ka bërë Tokën...

Latest news