25.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024

Çfarë kërkohet gjatë hytbes nga xhemati?

Më të lexuarat

Çfarë kërkohet gjatë hytbes?

♧Allahu i madhëruar thotë:

《Kur të lexohet Kurani, dëgjojeni atë me vëmendje dhe heshtni, se ndoshta do të mëshiroheni!》

Suretu El-Araf: 204.

Muxhahidi, komentuesi i njohur i Kuranit, në lidhje me këtë ajet thotë:
“Kur të lexohet Kurani është detyrë të heshtësh në dy raste: në namaz kur imami lexon dhe në Xhuma kur hatibi mban hytben”

Hoxhë Dr. Abdullah Nabolli

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit