1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Maqedoni

QENDRA ISLAME SHQIPTARE NË RENENS – ZVICËR FESTOI 30 VJETORIN E THEMELIMIT TË SAJ

Më 11.03.2023 Qendra Islame Shqiptare në Renens me një program të begatshëm përkujtoi historinë e themelimit dhe rrugëtimit të saj brenda tre dekadave. Delegacioni...

PERFUNDOI KONFERENCA NDËRKOMBËTARE NË LONDËR ME TEMË: KOMUNiTETET, SOLIDARITETI DHE E ARDHMJA E PËRBASHKËT NJERËZORE

PERFUNDOI KONFERENCA NDËRKOMBËTARE NË LONDËR ME TEMË: KOMUNiTETET, SOLIDARITETI…

AMBASADORJA E SHBA EKSELENCA E SAJ Z-nja AGELER VIZITOI BFI E RMV

Të mërkurën më 15.02.2023 Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai priti Ambasadoren e SHBA në Shkup Ekselencën e saj Z-nja. Angela Ageler. Reisul Ulema...

SOLEMNITETI I PROMOVIMIT TË HATMEVE – FSH. JABOLLÇISHT I EPËRM

Me ftesë të Muftiut të Velesit Z. Nejaz ef. Muratit dhe Z. Mustafë Beqirit, imamit të Jabollçishtit të Epërm Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir...

NË MESIN E BESIMTARËVE BOSHNJAK NË ORIZARË TË VELESIT

NË MESIN E BESIMTARËVE BOSHNJAK NË ORIZARË TË VELESIT

BFI E RMV STARTON ME PROJEKTIN HUMANITAR “NË SHËRBIM TË JETIMËVE”

Rijaseti i BFI-se e RMV ju njofton se starton me implementimin e projektin nën moton: “NË SHËRBIM TË JETIMËVE” e mbështetur nga organizata “HILAL...

Shqiptarja nga Shkupi emërohet asistente e drejtorit në shkollën e “Bell Lane” të Londrës

Shqiptarja nga Shkupi emërohet asistente e drejtorit në Sh.F. “Bell Lane” të Londrës Laureta R. Zeqiri emërohet asistente e drejtorit në Sh.F. “Bell Lane” Londër,...

Xhamitë e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut mblodhën rreth një milion euro për të prekurit e tërmetit në Turqi

"Janë diku 400 mijë e 500 euro që janë tubuar nëpër xhamitë e Kosovës, të cilat shkojnë si ndihmë për ata të cilët u...

Nxënësit e mektebit të xhamisë GAM-GAM në Tetovë dhurojnë kursimet e tyre për Turqi dhe Siri

Nxënësit e mektebit të xhamisë GAM-GAM në Tetovë sot kanë menduar për bashkëmoshatarat e tyre të Turqisë dhe Sirisë ku ditë më parë...

Në Kosovë dhe Maqedoni të Veriut bëhen lutje dhe falet namazi i xhenazes në mungesë për viktimat e tërmetit në Turqi

Në xhaminë historike "Mustafa Pashë" në Shkup, pas namazit të xhumasë është falur edhe namazi i xhenazes për ata që humbën jetën nga tërmeti...

Të fundit