25.7 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Maqedoni

Meta në Parlamentin e Maqedonisë: Respektoni “Ohrin”

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta ka kërkuar nga Maqedonia zbatimin e plotë të marrëveshjes së Ohrit, për një bashkëjetesë më të mirë...

Shkupit i shtohet edhe një hafiz i Kuranit

Në prani të një numri të madh hoxhallarësh dhe mysafirësh, këto ditë, para komisionit të Muftinisë së Shkupit, në përbërje prej: hfz. Shafi...

Hafız Ahmet Sarıkaya në Shkup

Këto ditë në Maqedoni, po qëndron Ahmed Sarakaja, hafëzi i vërbër nga Turqia. Ai është një ndër hafizat më të mirë të botës, i...

Shqiptari i Maqedonisë vendin e katër në botë në garat Kuranore

Shqiptari i Maqedonisë vendin e katër në botë në garat Kuranore. Njëri ndër lexuesit më te mirë të Kuranit në Evropë, hfz Xhemail Nuhiu...

Arestohen dy ushtarë të KFOR-it në qendrën e Shkupit

Policia e Maqedonisë sot në mëngjes arrestoi dy pjesëtare të KFOR-it nga Danimarka, saktësisht rreth orës 1 e 20 min pas mesnate në qendër...

Mbi 2 milionë “tapi” turke kanë arritur në kadastrën e Shkupit

Më shumë se 2 milionë “tapija” turke kanë arritur në kadastrën e Shkupit, të cilët dëshmojnë për pronarët e tokës dhe objektet tjera në...

Qeveria e Maqedonisë planifikon subencionimin për kompanitë që çertifikohen me “Hallall”

Saraçini takim me afaristët rreth zbatimit të standrdit Hallall Ministria e Ekonomisë sot do të organizojë një takim me biznesmenë nga Republika e Maqedonisë,...

Të fundit