11.7 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Sociale

Vrasja e kreativitetit

Nga: Dr Velid Fetihi Vrasja e kreativitetit Faqet e historisë i kanë gdhendur në mënyrë të paharrueshme emrat dhe jetëshkrimet e atyre burrave të rrallë. Historia...

Dua të ndryshoj, hapi i parë nga brenda

Nga: Neha Selame Dua të ndryshoj, hapi i parë nga brenda Thyeje demoralizimin me dëshirën dhe vullnetin për sukses. Para se të përcaktosh drejtimin tënd, njih veten! Shpesh...

A është gruaja e lumtur!?

Nga: ardhmeriaonline A është gruaja e lumtur!?  I ftuar: Imadudin Halil, Profesor historie, pranë fakultetit të studimeve islame dhe arabe në Dubai. Studiues dhe shkrimtar islam   Prof....

Ndikimi i agjërimit në gjendjen psikologjike të njeriut

Nga: Suada Hajredinaj Ndikimi i agjërimit në gjendjen psikologjike të njeriut “Allahu nuk ka nevojë për urinë dhe etjen e atij personi që nuk largohet nga...

Të fundit