22 C
Pristina
Saturday, May 25, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Pyetje-Pergjigje

Çfarë medhhebi kanë pasur këta dijetarë?

Pyetja: Çfarë medhhebi kanë pasur këta dijetarë: Imam Neveviu, Ibn Kajim El Xhevzi dhe Muhamed Sa'id Ramadan El Buti? Përgjigjja: Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet...

Si e shpjegoni këtë ëndërr që kam parë?

Pyetja: Si e shpjegoni këtë ëndërr që kam parë? Jam martuar me personin që e kam dashur, më kanë kënduar dasmorët, por nganjëherë e ngatërronin emrin...

Si duhet të veprojmë nëse shohim ndonjë ëndërr, komentimi i së cilës lajmëron diçka jo të mirë?

Pyetja: Selam alejkum! Allahu ju nderoftë e ju shpërbleftë me xhenet ju që po kujdeseni për këtë ueb faqe. Pyetja ime është kjo: Si duhet të...

Kam bërë një gabim shumë të madh

Pyetja: Esselamu alejkum ue rrahmetullahi ue bereketuhu! Hoxhë i nderuar, unë kam nevojë për një këshillim të madh ngase kam bërë një gabim shumë të madh. Ka...

Kam qenë në lidhje me një djalë për një kohë të gjatë

Pyetja: Selam alejkum. Desha të bëj një pyetje. Kam qenë në lidhje me një djalë për një kohë të gjatë, por tash jemi ndarë sepse...

Refuzimi sepse je “ekstremist”

Pyetja: Es selamu alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu! Në qoftë se të refuzon njëra palë për shkak se të cilëson ekstremist apo prindërit e vajzës nuk...

A prishet agjërimi në qoftë se një njeri është duke fjetur dhe arrin orgazëm?

Pyetja: A prishet agjërimi në qoftë se një njeri është duke fjetur dhe arrin orgazëm dhe si shpjegohet kjo në Islam. Desha të di a...

Është shumë e vështirë për një femër muslimane të ketë një burrë jobesimtar

Pyetja: Selam alejkum. Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve. Ju përgëzoj për këtë faqe kaq të kompletuar dhe Allahu jua shpërbleftë punën tuaj. Unë...

Djali që kam qenë në lidhje nuk është gjak i familjes ku jeton

Pyetja: Selam alejkum. Djali që kam qenë në lidhje nuk është gjak i familjes ku jeton. Kam kuptuar që është djalë i falur ose i...

A e kam obligim martesën?

Pyetja: Selam alejkum. Jam një musliman 22-vjeçar e kam një sëmundje të muskujve, jam në karrocë që 8-9 vjet, por kjo sëmundje ende punon sepse...

Të fundit