14.7 C
Pristina
Monday, September 20, 2021
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Produktivitet

Elon Musk, bëhet njeriu më i pasur në botë. Gjashtë këshillat që jep ai.

Themeluesi I Teslas dhe Spaxe X me nje pasuri prej £136bn bëhet njeriu më i pasur në botë pasi cmimi i aksioneve për makinat...

Kjo është metoda e Albert Einstein që rrit inteligjencën dhe zgjidh problemet

Në botën e sotme me ritme të shpejta dhe moderne, truri ynë është vazhdimisht nën ndikim dhe vazhdimisht kryen reflektime dhe mendime, pa asnjë...

“Rregulli 5-orë në javë”, zbuloni çelësin e suksesit të Bill Gates, Jack Ma e Elon Musk

Drejtuesit më të suksesshëm të biznesit në botë nga Bill Gates e Elon Musk e deri te Jack Ma kanë një gjë të përbashkët:...

5 strategji për të qëndruar produktivë edhe në kohërat më të vështira

Kurrë mos e nënvlerësoni fuqinë e mendjes suaj, për të qëndruar sa më produktivë edhe gjatë kohërave më të vështira dhe më stresuese. A ju...

9 strategji se si të ushtrojmë vetëkontroll

Sa herë e ke nisur palestrën, e ke frekuentuar për një kohë të shkurtër dhe më pas nuk e ke parë më atë derë?...

9 strategji se si të ushtrojmë vetëkontroll

Sa herë e ke nisur palestrën, e ke frekuentuar për një kohë të shkurtër dhe më pas nuk e ke parë më atë derë?...

11 këshilla se si të ndaloni të menduarit tepër për çdo gjë

Të jesh një lider kërkon vetëbesim, të jesh i saktë dhe i shpejtë në mënyrën e të menduarit. Të gjitha këto cilësi, nuk mund...

Njihuni me 3 këshillat që ju bëjnë “të dashuroni” punën tuaj

Pse ndonjëherë nuk doni të shkoni në punë? Mos ndoshta nuk e doni atë punë. Qëllimi sot është të gjejmë një punë që vërtetë...

Si ta dini nëse do te ketë sukses ideja e juaj per hapjen e biznesit

Ka një statistikë për të cilën çdo ndërmarrës ka dëgjuar të paktën njëherë, nëntë nga 10 ide biznesi dështojnë. Ndërmarrësia është lojë fati. Dhe me...

Liria nuk është krim!

Nga: Ed’hem Sherkavi Përktheu: Jahja Hondozi Të gjithë njerëzit, arabë e të huaj, lindorë dhe perëndimorë, me të gjitha fetë e racat e tyre të ndryshme...

Të fundit