2.5 C
Pristina
Friday, December 2, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Të Dua

Rruga më e afërt për tek zemra e një burri

Gratë janë të tejngopura me leksionet që flasin për të drejtat e burrit dhe ndoshta do kërkonin duke lotuar: “A nuk ka edhe të...

Kush nuk e kupton femrën nuk ia din asaj vlerën!!

Dy bashkëshortët u pajtuan mes veti që mos t’ia hapin derën askujt që vjen në vizitë të tyre! Dhe me të vërtetë, familja e...

Gjashtë premtimet që kurrë mos guxoni t’ia bëni fëmijës

Sa herë ia keni dhënë ndonjë premtim fëmijës, ndërsa kur ka ardhur momenti, e keni trilluar ndonjë arsye se pse nuk mund ta mbani...

Sekreti i fuqisë së grave

Dr Nexhib Zamil Kush është ai që thotë se nuk i do gratë? Askush. Tek secili prej nesh gjendet një grua, ndoshta më shumë, e...

Përse ndonjëherë gratë qajnë pa shkak?

Një burrë i mençur, u pyet:”Përse ndonjëherë gratë qajnë pa shkak?”   Ai u përgjigj:”Dëgjo more bir! Kur Zoti e krijoi gruan, i dha supe të...

Në Islandë, dhurata më e mirë është libri

“Më mirë mos të kesh një palë këpucë, se sa mos të kesh një libër!,- thotë një shprehje e vjetër islandeze. Dhe jo më...

Dashuria të shëron

Zoti i lartësuar e ka krijuar njeriun dhe e ka pajisur me një veçori vetjake të brendshme që ta trajtojë veten dhe ta shërojë...

Çfarë është gruaja?

Pyetën një burrë të mençur, një ditë: -“Çfarë është gruaja?” Buzëqeshi dhe tha: -“Ajo është një pllakë e qelqtë, transparente dhe shikon brendësine e saj....

Thënie mbi dashurinë

Një njeri i mërzitur nga prania e dikujt që ai e urren, është si njeriu i mërzitur nga mungesa e dikujt që ai e...

Dritëro Agolli dy fjalë për gruan

“Me gruan janë bërë aq krahasime sa do të ishte guxim prej kokëkrisuri të kërkoje krahasime të reja. Në krahasime gruaja është hyjnizuar dhe...

Të fundit