-0.9 C
Pristina
Friday, January 27, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Të Dua

Dashuria dhe respekti

Njerëzit ndaji në tre kategori: “I biri e pyeti të atin: ‘Si ti ndajë?’ Babai iu përgjigj: ‘Ndaj atyre që janë më të vjetër se ti, sillu...

Një dua e bukur për burrin apo gruan tuaj!

Zoti im, Unë nuk e dua që të jetë sprovë për mua, Dhe nuk e dua në mëkat dhe haram, Po e dua të jetë në shpirtin...

Si ta jetosh jetën pa stres? Kujto jetën e profetit (a.s.)!

Kur ankohesh për shijen e ushqimit, gjithmonë kujto profetin, alejhi selam, i cili për disa ditë në mungesë të ushqimit vendoste gurë në stomakun...

Pse Allahu nuk do që gruaja të pikëllohet?

Allahu thotë: “Kjo është më e përshtatshme që ato të gëzohen, që të mos pikëllohen”. (Ahzab 51) Allahu thotë: “Një zë e thirri nga poshtë:...

7 sekrete per një martesë të qëndrueshme dhe të suksesshme

Në ditët e sotme ofrohen shume këshilla për një martesë të qëndrueshme dhe në harmoni. Ju duhet të jeni të përgatitur për faktin se...

10 porositë e Ibn Hanbelit për djalin e tij ditën e martesës

Kemi dëgjuar për porositë e nënës për bijën e saj ditën e martesës, por është hera e parë që dëgjojmë porositë e babait për...

Ky është Xhaferi i cili e dashuronte Mejremen e cila bëri vetëvrasje – Lexoje

Emri i tij është Xhafer. Ka lindur në vitin 1977, ka mbaruar fakultetin e ekonomisë. Gjatë studimeve kishte njoftuar një vajzë me emrin Merjem. Te...

Disa këshilla se si ta bësh bashkëshortin tënd të lumtur

Asnjë vend në botë për nga bukuria dhe rehatia nuk mund të krahasohet me shtëpinë e lumtur. Kudo që të shkojmë dhe takohemi, nuk...

Nëna e burrit, çelës nga çelësat e lumturisë bashkëshortore!!

A e di se nëna e burrit tënd, është çelës nga çelësat e lumturisë bashkëshortore?! Merri këto këshilla se si të sillesh me nënën e...

Kafeja e ithët dhe fejesa e vajzës

Ishte një vajzë shumë e bukur dhe e pamartuar. Jo se nuk kishte oferta për martesë. Ata që i propozonin martesë ishin të shumtë...

Të fundit