16.7 C
Pristina
Thursday, September 28, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Opinone

Njerëzit e kotësisë dhe arritja e pavlerë e tyre!

Në librin e tij të famshëm: "Sistemi i kotësisë" shkrimtari kanadez Alain Dono thotë:“Njerezit e kotësive e kanë shpallur fitoren e betejës në favorin...

Islami i përket Gjermanisë, thotë presidenti gjerman

“Islami, feja muslimane, jeta muslimane, kultura muslimane kanë zënë rrënjë në vendin tonë”, thotë Frank-Walter Steinmeier. Presidenti gjerman Frank-Walter Steinmeier tha se Islami i përket...

“A KA KUSH QË MERR MËSIM?!”

Në atë që ndodhi me Marokun dhe Libinë, mësuam disa gjëra të rëndësishme.Asgjë nuk është e garantuar për ne, gjithçka mund të ndryshojë në...

DEKLARATË E FMSH MBI LOJËRAT E FATIT

Bismilahir-Rrahmanir-Rrahim.Në Emër të Allahut, Mëshirëplotit, Mëshirëdhuruesit MBI PROJEKTLIGJIN PËR LOJRAT E FATITForumi Musliman i Shqipërisë e ka ndjekur me vëmendje e shqetësim procesin e diskutimit...

Sprova në njohjen e së vërtetës

Imam Ebu Daudi përcjell në Sunenin e tij (nr. 4611) nga Jezid ibn Amire, një nga shokët e Muadh ibn Xhebelit (radijAllahu anhu), se...

“Trashëgimia amerikane e islamofobisë u eksportua dhe globalizua pas sulmeve të 11 Shtatorit”

"Islamofobia do të mbetet qendrore në politikën amerikane për të ardhmen e parashikueshme, sepse muslimanët janë një kurban i lehtë në imagjinatën e amerikanëve,...

Farzi kifaje që kërkon të përmbushet – Justinian Topulli

Zoti e ka krijuar njeriun dhe ka vendosur në të nevojat, instinktet, ndjenjat dhe disa aftësi të lindura, të cilat pavarësisht kohës dhe vendit...

EDUKATA FAMILJARE DHE AJO E XHAMISË

Kur ishim të vegjël na paralajmëronin se çdo sjellje e jona pasqyron edukatën familjare dhe ne, nga frika se mos kritikohej familja pse nuk...

“Kosova është Serbi” –  Hoxha boshnjak alarmon për shovinizmin serb kundrejt Kosovës dhe u tërheq vërejtjen boshnjakëve për territoret e humbura dhe mungesën e...

“Kosova është Serbi” -  Hoxha boshnjak alarmon për shovinizmin serb kundrejt Kosovës dhe u tërheq vërejtjen boshnjakëve për territoret e humbura dhe mungesën e...

Pornografia sociale po rrëzon mitin e televizioneve – Nga Fabian Zhilla

Tik toku televizioneve!Pornografia sociale po rrëzon mitin e televizioneve.Sezoni i ri i pornografisë sociale po njeh një zhvillim tjetër, konkurencën mbi banalen. Tashmë kemi...

Të fundit