Mos mbaj hajmali por mbaje dhe lexoje MBUROJEN E MUSLIMANIT!

0
33

Mos mbaj hajmali por mbaje dhe lexoje MBUROJEN E MUSLIMANIT!

 

  • Hoxha i nderuar Bekir Halim në videon e më poshmte këshillon që të mos mbahet hajmalia ngase në të ska dobi, e dobi të madhe ka tek libërthi “Mburoja e Muslimanit” ku hoxhë Bekir Halimi këshillon që të lexohen lutjet në të, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: