Marinsat të “konzervuar” si sardele (FOTO LAJM)

0
51

Në Afganistan ka rreth 110000 ushtarë amerikanë, ndërsa numri i tyre çdo muaj rifreskohet me forca të reja. Agjensitë e lajmeve AFP dhe Rojterst kishin rastin e vetëm që ta fotografojnë transportimin e ushtarëve amerikan nga baza amerikane në Kirgistan në Afganistan.
Të radhitur si sardele, marinsat amerikan flutorjnë drejt frontit në Afganistan./albtime/kohaislame