-0.9 C
Pristina
Friday, January 27, 2023

A i dëgjon Pejgamberi ﷺ salavatet e thëna pranë varrit të tij?

Më të lexuarat

Pyetja:

A është e vërtetë se Pejgamberi ﷺ i dëgjon salavatet e thëna pranë varrit të tij?

***

Përgjigjja:

Allahu ka caktuar melaike për këtë, ato do të i përcjellin salavatet tona tek Pejgamberi ﷺ nga kudo në botë që ne i themi, jo vetëm pranë varrit të tij, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të.

Shejh Asim El Hakim

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit