VIDEO – Plani i Kadaresë nuk u realizua

0
346

“Qeky Kadareja kish pas shku te Ramiz Alija e kish pas thënë “Lejo kishat katolikëve, dhe Ortodoxëve ti hapin kishat (të ndaluara gjat komunzimit)” ndërsa xhamiat jo, por ALLAHU ka plane tjera… thotë Hoxha Fatmir Latifi, dëgjoje videon më poshtë: