VIDEO – Përgjigje për ateistin nga Prishtina

0
1318

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllimin mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës (në fakt pyetjet e radhës) vijn nga një ateist nga Prishtina e që i janë parashtruar Hoxhës Bekir Halimi, për ti dëgjuar pyetjet e ateistit dhe përgjigjjet nga hoxha Bekir Halimi klikoni më poshtë: