“Vëllazëria na Bashkon”/ Organizatat humanitare në Maqedoninë e Veriut bashkohen për të ju ardhur në ndihmë të prekurve nga tërmeti

0
125

Niset maunja me ndihma në një aktivitet të koordinuar mes shoqatave dhe ambasades se Shqiperise në Maqedoni.

Organizatat Humanitare “El Hilal, Kalliri i Mirësisë, Nun, Merhamet , Ensar dhe Vllaznia në Maqedononinë e Veriut dëshmuan për solidaritetin dhe humanitetin vëllazëror në raste të fatkeqësive të ndryshme në Shqipëri, dhe kësaj radhe soldarizohet me dhimbjet e të goditurve nga tërmeti katastrofal në Shqipëri me grumbullimin e ndihmave humanitare konfrom kërkesave dhe nevojave të të pësuarve me moton “Vëllazëria na Bashkon”.