Shqiptari nuk bëhet PEDER – Fjalim i fuqishëm nga Hoxhë Fatmir Latifaj

0
321

Shqiptari nuk bëhet PEDER – Fjalim i fuqishëm nga Hoxhë Fatmir Latifaj

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Fatmir Latifaj ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Fatmir Latifaj flet për sëmundjen e homosexualizmit gjegjësisht pak para Gay Paradës e parapame të bëhet të martën në Prishtinë
, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shp♪7rblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë: