Shqiptarët ftojnë yllin e filmit të njohur “Taken” të vizitojë Shqipërinë (video)

0
66
Mandatory Credit: Photo by Coldrey James/action press/REX/Shutterstock (9435271ej) Liam Neeson Golden Camera Awards, Hamburg, Germany - 22 Feb 2018

Filmi i njohur “Taken” ku luan ylli amerikan Liam Neeson i portretizon shqiptarët si rrëmbyes dhe trafikantë diçka që ndodh edhe në shumë filma të tjerë.

Prandaj, një grup shqiptarësh të Shqipërisë kanë realizuar një video përmes të cilët kundërshtojnë paragjykimet për shqiptarët të cilat jepen përmes kinematografisë.

Shqipëria nuk është një vend i rrezikshëm është mesazhi i videos e cila vë në pah bukuritë e Shqipërisë dhe e fton yllin e njohur që të vizitojë këtë vend.