20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

Videoja e plotë dhe e vërtetë e hoxhë Mazllamit për flamurin kombëtar, këtë anti-islamistët nuk duan që ju ta shihni

Më të lexuarat

Një video e montuar nga anti-islamistët, për hoxhë Mazllamin ku ka prononcime të tij për deklarimin mbi flamurin kombëtar është dashakeqe dhe e pa vërtetë. Ja videoja e plotë ku hoxhë Mazllami prononcohet për flamurin kombëtar, për patriotizimin, për atdheun dhe dashurinë ndaj atdheut.

Por këtë video anti-islamistët nuk duan që ju ta shihni, se kështu mund ta kuptoni të vërtetën e plotë dhe t’i demaskoni kurthet e tyre të ulta.

Mediat e kanë obligim pasqyrimin e plotë të fakteve, përndryshe ato bëhen pjesë e agjendave.

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit